Mancaruri: Rulada cu carne tocata a la sherpika
Maxim 6049 kb
- 07 Aug 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Rulada cu carne tocata
- Discuţie reteta Rulada cu carne tocata a la sherpika
- carne, carne tocata, rulada
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Rulada cu carne tocata a la sherpika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 9%Calorii 179.5kcal
- 16%Grăsimi 10.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 6%Sodiu 145.6mg
- 4%Carbohidraţi 9.7g
- 1%Fibre 0.3g
- 0%Zaharuri 0g
- 13%Proteine 11.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
9%
16%
4%
13%
CZE% Rulada cu carne tocata a la sherpika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Rulada cu carne tocata a la sherpika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Rulada cu carne tocata a la sherpika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Carne de vita: 622g
- Bulgur: 200g
- Ceapa: 90g (1 bucata mai marisoara)
- Usturoi: 3 catei
- Menta, frunze proaspete: 2g
- Busuioc, proaspat: 10g
- Patrunjel, frunze: 27g
- Ardei verde iute: 8g (1 bucata, curatat de cotor si seminte)
- Chimen: 1 lingurita
- Coriandru: 1 lingurita
- Sare: 1 lingurita
- Piper: 1 lingurita
- Ou: 1 bucata
- Telemea de vaca: 213g
Mod de preparare
Carnea se toaca si se amesteca cu ceapa, usturoiul, menta, busuiocul, patrunjelul, ardeiul iute tocate foarte fin (sau procesate cu blenderul).
Bulgurul se pune intr-un vas si se toarna peste el o cana de apa fierbinte, apoi se lasa 5 minute sa se umfle, se raceste putin si se amesteca cu carnea.
Chimenul si coriandrul se macina si se adauga compozitiei, apoi se mai pun, sarea, piperul si oul si se amesteca pana la omogenizarea ingredientelor.
Se aseaza pe suprafata de lucru 2 bucati de folie de aluminiu si se pune compozitia intr-un strat dreptunghiular.
Se aseaza pe o margine, lasand 4cm spatiu, telemeaua de vaca, taiata fasii si se ruleaza cu grija. Se pune compozitia intr-o tava de chec, tapetata cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincins, aproximativ o ora.
Sugestie de prezentare: Se poate orna cu felii de rosii si rozmarin.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!