Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Sarmale de post dietetice

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Sarmale de post dietetice", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 80.9kcal
  • 3%Grăsimi 2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 5.2g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 13%Proteine 11.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 80.9
4%
Grasimi 2g
3%
Glucide 5.2g
2%
Proteine 11.4g
13%

CZE% Sarmale de post dietetice pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Sarmale de post dietetice pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
3%
Glucide:
2%
Proteine:
13%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Sarmale de post dietetice pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Varza murata 1,5 Kg
  • Soia granule 250 gr
  • Ciuperci proaspete 1kg
  • Ceapa 0,5 kg
  • Orez 30 gr
  • Morcovi 250 gr
  • Gulie 100 gr
  • Telina 50 gr
  • Patrunjel 10 gr (o legatura)
  • Marar 10 gr
  • Pasta tomata 150 gr
  • Ulei de masline 15 ml
  • Faina de soia 20 gr
  • Sare (dupa gust)
  • Piper (dupa gust)

Mod de preparare

 

 Legumele se curate si se spala

 Ciupercile, ceapa,patrunjelul si mararul se toaca marunt

 Morcovii,telina si gulia se dau prin razatoare

 Se pune uleiul de masline pe foc si se caleste ceapa,morcovii,telina si gulia la care se adauga 150 ml apa

 Se adauga soia,orezul , ciupercile, patrunjelul si mararul

 Compozitia se ia de pe foc si se adauga pasta tomata, sare, piper dupa gust si se leaga cu faina de soia

 Se amesteca compozitia bine dupa care se impatura sarmalele in varza murata.

 In oala de lut se face un pat din varza murata dupa care se aseaza sarmalele si se pune apa cat sa cuprinda oala

 Se baga la cuptor la focmic 2 ore. 

POFTA BUNA!!! 

 

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: