Mancaruri: Sarmale de post dietetice
Maxim 6049 kb
- 26 Feb 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- SARMALE DE POST DIETETICE
- Discuţie reteta Sarmale de post dietetice
- sarmale, post
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Sarmale de post dietetice", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 80.9kcal
- 3%Grăsimi 2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 5.2g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 13%Proteine 11.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
3%
2%
13%
CZE% Sarmale de post dietetice pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Sarmale de post dietetice pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Sarmale de post dietetice pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Varza murata 1,5 Kg
- Soia granule 250 gr
- Ciuperci proaspete 1kg
- Ceapa 0,5 kg
- Orez 30 gr
- Morcovi 250 gr
- Gulie 100 gr
- Telina 50 gr
- Patrunjel 10 gr (o legatura)
- Marar 10 gr
- Pasta tomata 150 gr
- Ulei de masline 15 ml
- Faina de soia 20 gr
- Sare (dupa gust)
- Piper (dupa gust)
Mod de preparare
Legumele se curate si se spala
Ciupercile, ceapa,patrunjelul si mararul se toaca marunt
Morcovii,telina si gulia se dau prin razatoare
Se pune uleiul de masline pe foc si se caleste ceapa,morcovii,telina si gulia la care se adauga 150 ml apa
Se adauga soia,orezul , ciupercile, patrunjelul si mararul
Compozitia se ia de pe foc si se adauga pasta tomata, sare, piper dupa gust si se leaga cu faina de soia
Se amesteca compozitia bine dupa care se impatura sarmalele in varza murata.
In oala de lut se face un pat din varza murata dupa care se aseaza sarmalele si se pune apa cat sa cuprinda oala
Se baga la cuptor la focmic 2 ore.
POFTA BUNA!!!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!