Mancaruri: Spaghete integrale cu sos de post, Andrada
Maxim 6049 kb
- 20 Apr 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Spaghete cu sos
- Discuţie reteta Spaghete integrale cu sos de post, Andrada
- sos, spaghete, spaghetti, post
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Spaghete integrale cu sos de post, Andrada", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 100.5kcal
- 2%Grăsimi 1.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 0mg
- 0%Sodiu 0.3mg
- 8%Carbohidraţi 18.7g
- 2%Fibre 0.5g
- 1%Zaharuri 0.3g
- 4%Proteine 3.9g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
2%
8%
4%
CZE% Spaghete integrale cu sos de post, Andrada pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Spaghete integrale cu sos de post, Andrada pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Spaghete integrale cu sos de post, Andrada pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Sos:
- -ceapa verde-190 g
- -usturoi-18 g
- -ciuperci pleurotus-500 g
- -pasta tomate -200 g
- -suc lamaie-9 g
- -balsamic-10 ml
- -secretul gustului legume-8 g
- -ulei Raza Soarelui-21 ml
- -comdimente dupa gust
Spaghete integrale Fior di pasta 500g
Produs finit=2265 g
Mod de preparare
Se calesc in ulei ceapa,usturoiul si ciupercile pana ciupercile isi lasa apa.
Se mai adauga putina apa(400 ml)si se lasa sa fiarba.
Adaugam Secretul gustului si pasta de tomate si amestecam incet din cand in cand pana se ingroase sosul.
Spre sfarsit adugam zeama de lamaie si otetul balsamic si apoi gustam sa vedem daca mai trebuie sare sau altceva.
Eu am mai pus patrunjel,busuioc,oregano si boia dulce si iute.
Pastele se fierb separat dupa instructiunile de pa pachet.Eu le-am lasat al dente.
Se adauga peste sos si se amesteca de cateva ori sa intre sosul bine in spaghete.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!