Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Spanac cu piept de pui

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Spanac cu piept de pui", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 71.5kcal
  • 4%Grăsimi 2.4g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 4%Sodiu 96.5mg
  • 1%Carbohidraţi 1.4g
  • 6%Fibre 1.7g
  • -%Zaharuri -g
  • 12%Proteine 10.3g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.7 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 71.5
4%
Grasimi 2.4g
4%
Glucide 1.4g
1%
Proteine 10.3g
12%

CZE% Spanac cu piept de pui pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Spanac cu piept de pui pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
4%
Glucide:
1%
Proteine:
12%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Spanac cu piept de pui pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

450 g spanac fiert/crud

250 g piept de pui fiert

50 g smantana 12 %

1 ceapa - 50 g

1 lingurita ulei - 5 g

50 ml suc de tomate

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins , se adauga ceapa tocata marunt, se adauga putina apa. Se lasa 5 minute la foc potrivit. Se adauga spanacul si o cana de apa,Se lasa pe foc pana se fierbe spanacul. Se mai adauga apa din cand in cand. Dupa ce a fiert se adauga sucul de rosii, se lasa pe foc inca 5 minute si apoi se pune si pieptul de pui fiert si tocat marunt. Se lasa inca 5 minute la foc potrivit , se adauga condimente dupa gust.( eu pun mai multe condimente deoarece sunt foarte bune in activarea metabolismului). Se adauga si smantana si pune apa , se mai lasa cateva minute si gata! Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: