Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Spanac cu piept de pui

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Spanac cu piept de pui", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 2%Calorii 47.1kcal
  • 1%Grăsimi 0.6g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 0%Sodiu 0.2mg
  • 1%Carbohidraţi 2.7g
  • 1%Fibre 0.4g
  • -%Zaharuri -g
  • 8%Proteine 7.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.5 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 47.1
2%
Grasimi 0.6g
1%
Glucide 2.7g
1%
Proteine 7.4g
8%

CZE% Spanac cu piept de pui pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Spanac cu piept de pui pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
2%
Grasimi:
1%
Glucide:
1%
Proteine:
8%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Spanac cu piept de pui pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 500 ml. apa
  • 450 gr. spanac congelat
  • 400 gr. piept de pui fara piele
  • 190 gr. ceapa
  • 15 gr. secretul gustului
  • 287 gr. rosii
  • 12 gr. usturoi
  • 10 gr. verdeata

se fierbe pieptul de pui taiat bucatele in apa, se adauga ceapa tocata si se lasa sa fiarba, dupa ce s-a fiert ceapa se adauga spanacul din punga, rosiile date prin razatoare, secretul gustului si se lasa fiarba pana scade. Dupa ce a scazut destul se adauga usturoiul tocat si se mai lasa putin, se stinge focul si se pune verdeata.

se poate servi cu oua ochiuri sau in apa

Mod de preparare

Momentan nu există o descriere pentru "Spanac cu piept de pui"

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: