Mancaruri: Supa crema de conopida a la buni
Maxim 6049 kb
- 14 May 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Supa crema de conopida
- Discuţie reteta Supa crema de conopida a la buni
- supa crema, supa, conopida
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa crema de conopida a la buni", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 ml
- 2%Calorii 49.5kcal
- 3%Grăsimi 2.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 3%Carbohidraţi 6.9g
- 10%Fibre 2.7g
- 6%Zaharuri 2.8g
- 2%Proteine 2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
3%
3%
2%
CZE% Supa crema de conopida a la buni pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Supa crema de conopida a la buni pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa crema de conopida a la buni pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- conopida proaspata curatita 460 g.
- morcov 60 g.
- ceapa 25 g.
- cartofi 100 g.
- usturoi 5 g.
- ulei de flaorea soarelui 10 ml.
- apa cca. 500 ml.
Mod de preparare
Se desface conopida buchetele.
Se caleste ceapa tocata, morcovul razuit si cartoful taiat cubulete in ulei pana ceapa e moale.
Se adauga usturoiul strivit, sare, piper si apa. Se fierbe totul la foc mediu cam 10 minute de cand incepe apa sa clocoteasca.
Se adauga conopida si daca e cazul mai adaugati apa pana conopida e aproape acoperita. Se fierbe la foc mediu cam 20 minute, pana conopida e facuta.
Se mixeaza bine tot continutul oalei in blender sau cu blenderul vertical.
Supa crema obtinuta o dregeti de sare si piper, daca va mai fi nevoie.
Se obtin cca. 500 ml. de supa crema de conopida.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!