Mancaruri: Supa-crema de linte
Maxim 6049 kb
- 01 Jun 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Supa-crema de linte
- Discuţie reteta Supa-crema de linte
- supa, ciorba, crema, linte
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa-crema de linte", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 43.3kcal
- 1%Grăsimi 0.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 0mg
- 0%Sodiu 10.8mg
- 3%Carbohidraţi 7.3g
- 11%Fibre 3.2g
- 1%Zaharuri 0.7g
- 3%Proteine 2.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
1%
3%
3%
CZE% Supa-crema de linte pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Supa-crema de linte pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa-crema de linte pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Linte uscata, 250g
- Telina cruda, 134g
- Morcovi, cruzi, 291g
- Ceapa rosie, 150g
- Lamaie, 50g
- Ulei masline extravirgin, Picasol, 10ml
- Usturoi, 10g
- Rosii pasate bio, Delhaize, 50g
Mod de preparare
Se lasa lintea la inmuiat cateva ore, apoi se strecoara, se clateste si se pune la fiert cu ceapa, morcovul si telina.
Cand legumele sunt fierte, se strecoara, se paseaza in blender si se pun din nou la fiert, diluandu-se compozitia cu apa in care au fiert legumele, pana se obtine consistenta dorita (eu am facut-o mai groasa).
Separat se prajeste lamaia taiata feliute si apoi bucati mici intr-o lingura de ulei, se adauga usturoiul, rosiile pasate, sare si piper.
Se toarna peste linte, se condimenteaza cu cimbru, busuioc, oregano si seminte de chimen. Se serveste cu zeama de lamaie.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!