Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Supa de gulie

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa de gulie", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 2%Calorii 32kcal
  • 1%Grăsimi 0.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 3%Carbohidraţi 7g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 2%Proteine 2.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.3 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 32
2%
Grasimi 0.7g
1%
Glucide 7g
3%
Proteine 2.1g
2%

CZE% Supa de gulie pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Supa de gulie pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
2%
Grasimi:
1%
Glucide:
3%
Proteine:
2%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa de gulie pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

 

  • 2 gulii mici (5-7 cm diametru)
  • 1 ceapa medie
  • un morcov mare
  • jumatate de ardei gras
  • o legatura marar
  • o legatura de patrunjel
  • sare, piper dupa gust
  • un varf de lingurita de praf de chimen (optional)
  • 2 linguri ulei
  • 1,5 litri apa

 

Mod de preparare

Guliile, ceapa si morcovul se curata de coaja, se spala si se taie cubulete mici. Se pun la calit in ulei incins  pana se inmoaie. In acest timp putem amesteca din cand in cand. Se adauga apa si se condimenteaza cu sare si piper si praful de chimen. Se fierbe aproximativ 20 de minute, pana toate legumele sunt moi. La final, cu 1 minut inainte de a o lua de pe foc, adaugam mararul si patrunjelul taiate marunt

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: