Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Supa de morcovi cu marar

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa de morcovi cu marar", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 50kcal
  • 3%Grăsimi 1.9g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 13%Sodiu 320mg
  • 3%Carbohidraţi 7.2g
  • 6%Fibre 1.8g
  • -%Zaharuri -g
  • 3%Proteine 2.3g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.5 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 50
3%
Grasimi 1.9g
3%
Glucide 7.2g
3%
Proteine 2.3g
3%

CZE% Supa de morcovi cu marar pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Supa de morcovi cu marar pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
3%
Glucide:
3%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa de morcovi cu marar pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata mare
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 400 ml supa de pasare, degresata, partial desarata
  • 600 g morcovi curatati, tocati mare
  • 0.5 lingurita cimbru uscat, faramitat
  • sare si piper alb
  • 0.25 cana iaurt degresat
  • 1 lingura marar, tocat fin  

Mod de preparare

 

  • Se incinge uleiul intr-o cratita de marime potrivita, la foc potrivit. Se adauga ceapa si usturoiul. Se calesc 5 minute, pana se moaie. Se adauga supa de pasare, morcovii si cimbrul. Se fierbe descoperit circa 40 de minute, pana se moaie legumele.
  • Din supa obtinuta se face un piure cu ajutorul unui blender (in transe). Se adauga sare si piper. Se serveste fierbinte si se orneaza fiecare portie cu iaurt si marar. Se poate servi si rece. Pentru aceasta, se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. Se acopera si se pune la frigider pana cand se raceste. Se orneaza chiar inainte de a se servi

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: