Mancaruri: Supa cu pastai galbene si smantana
Maxim 6049 kb
- 08 Aug 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Supa cu pastai galbene si smantana
- Discuţie reteta Supa cu pastai galbene si smantana
- smantana, supa, fasole galbena, pastai, pastai galbene
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa cu pastai galbene si smantana", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 40.2kcal
- 4%Grăsimi 2.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 17%Sodiu 398.2mg
- 2%Carbohidraţi 4g
- 3%Fibre 0.9g
- -%Zaharuri -g
- 1%Proteine 1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
4%
2%
1%
CZE% Supa cu pastai galbene si smantana pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Supa cu pastai galbene si smantana pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa cu pastai galbene si smantana pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 400gr pastai galbene
- 16gr ulei masline extra virgin
- 80gr ceapa
- 82gr morcovi
- 4gr patrunjel
- 3gr marar
- 1750gr apa
- 5gr vegeta
- 16gr sos rosii
- 250gr smantana 12%
- 30gr faina
- 20gr sare(pt cine vrea)
Mod de preparare
se caleste ceapa in ulei,se adauga morcovi taiati rondele,se adauga apa, condimetele si se lasa la fiert. Apoi se adauga pastaile si se lasa la fiert, pana legumele sunt fierte. Apoi se adauga mararul, patrunjelul si sosul de rosii.Samnatana se amesteca cu faina la care se adauga cate o lingura de supa fierbinte). Cnad legumele sunt fierte se adauga amestecul in supa si se mai lasa la fiert inca 2 min.
pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!