Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Supa cu pastai galbene si smantana

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa cu pastai galbene si smantana", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 2%Calorii 40.2kcal
  • 4%Grăsimi 2.4g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 17%Sodiu 398.2mg
  • 2%Carbohidraţi 4g
  • 3%Fibre 0.9g
  • -%Zaharuri -g
  • 1%Proteine 1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.4 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 40.2
2%
Grasimi 2.4g
4%
Glucide 4g
2%
Proteine 1g
1%

CZE% Supa cu pastai galbene si smantana pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Supa cu pastai galbene si smantana pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
2%
Grasimi:
4%
Glucide:
2%
Proteine:
1%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa cu pastai galbene si smantana pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 400gr pastai galbene
  • 16gr ulei masline extra virgin
  • 80gr ceapa
  • 82gr morcovi
  • 4gr patrunjel
  • 3gr marar
  • 1750gr apa
  • 5gr vegeta
  • 16gr sos rosii
  • 250gr smantana 12%
  • 30gr faina
  • 20gr sare(pt cine vrea)

Mod de preparare

se caleste ceapa in ulei,se adauga morcovi taiati rondele,se adauga apa, condimetele si se lasa la fiert. Apoi se adauga pastaile si se lasa la fiert, pana legumele sunt fierte. Apoi se adauga mararul, patrunjelul si sosul de rosii.Samnatana se amesteca cu faina la care se adauga cate o lingura de supa fierbinte). Cnad legumele sunt fierte se adauga amestecul in supa si se mai lasa la fiert inca 2 min.

 

pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: