Mancaruri: supa de varza- dietetica
Maxim 6049 kb
- 21 Jul 2012
- supa de varza dietetica
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "supa de varza- dietetica", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 1%Calorii 11.3kcal
- 0%Grăsimi 0.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 2%Sodiu 45.4mg
- 1%Carbohidraţi 2.3g
- 3%Fibre 0.7g
- 1%Zaharuri 0.5g
- 0%Proteine 0.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
1%
0%
1%
0%
CZE% supa de varza- dietetica pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% supa de varza- dietetica pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de supa de varza- dietetica pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Varza 900g(225 kcal), Otet Salata, Kuhne 1000ml(70 kcal), Piper negru 10g (26 kcal), Suc de rosii 1500ml (225 kcal), Ceapa 400g (168 kcal), Patrunjel, proaspat 30g (11 kcal), Ardei gras verde 400g (81 kcal), Telina cruda 600g (96 kcal) Morcov fiert 100g (35 kcal) Condimente, cimbru/lamaita (cimbrisor) uscat 17g (47 kcal) TOTAL KCAL 984/pentru 8700 grame supa (se adauga aprox 4l apa)
Mod de preparare
Este o supa dietetica. In calcul a fost introdus otetul insa acesta nu se adauga in supa ci doar atunci cand se serveste- ca alternativa se poate folosi sucul de lamaie sau borsul- dupa preferinte. De asemenea, se poate condimenta cu boia dulce, ardei iute, etc.
Ingredientele se toaca marunt (de preferat cu tocatorul electric) si se fierb cca 45min. Se adauga sucul de rosii si se mai lasa inca 10min. In final se presara verdeata.
Cantitatea neta rezultata este calculata pentru 7 zile si este de 8700 grame/ 30portii a cate 290 grame fiecare. O portie (farfurie de supa plina) are 33kcal.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!