Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Supa de zarzavat cu conopida

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa de zarzavat cu conopida", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 ml
  • 1%Calorii 15.1kcal
  • 1%Grăsimi 0.6g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 2%Sodiu 38.2mg
  • 1%Carbohidraţi 2.3g
  • 3%Fibre 0.7g
  • -%Zaharuri -g
  • 0%Proteine 0.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.2 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 15.1
1%
Grasimi 0.6g
1%
Glucide 2.3g
1%
Proteine 0.4g
0%

CZE% Supa de zarzavat cu conopida pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Supa de zarzavat cu conopida pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
1%
Grasimi:
1%
Glucide:
1%
Proteine:
0%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa de zarzavat cu conopida pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Pentru o oala de 4l:

- o conopida - 800g

- o ceapa medie spre mare - 140g

- 2 morcovi medii - 140

- jumatate de telina medie - 330

- un ardei/ardei congelat - 80g

- o rosie - 200g

- 2-3 linguri de orez - 20g

- patrunjel proaspat - 10g

- ulei de masline - 20ml

- apa - aproximativ 2400ml

- sare dupa gust (eu am pus 3g pentru calcul)

Mod de preparare

- Se curata ceapa, morcovii si telina.

- Ceapa se toaca marunt, iar morcovii si telina se dau pe razatoare (mica sau mare, nu conteaza). Pot fi taiate si cubulete.

- Mai intai se pune ceapa la calit in putin ulei, iar dupa ce s-a inmuiat se adauga si telina si morcovii, dupa care se adauga apa (dar nu umplem oala de tot, pentru ca mai avem ingrediente de adaugat).

- Cat timp fierbe apa, se spala si se curata conopida si se desface buchetele, nici prea mari, nici prea mici.

- Cand incepe sa fiarba supa, se adauga si buchetelele de conopida.

- Se mai poate completa cu apa, in cazul in care cantitatea de supa nu este cea dorita.

- Ardeiul se curata de seminte si se toaca cubulete, se decojeste rosia si se toaca marunt, dupa care se adauga ambele la supa.

- Se lasa pe foc pana cand se fierbe conopida (aproximativ 45min).

- In ultimele 5-10 minute de fiert se adauga si 2-3 linguri de orez, patrunjelul tocat si sare dupa gust.

- Se poate servi cu smantana si cu ardei iute.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: