Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Tagliatelle cu ciuperci si sos alb

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tagliatelle cu ciuperci si sos alb", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 8%Calorii 155.8kcal
  • 15%Grăsimi 9.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 4%Carbohidraţi 10g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 9%Proteine 8.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 155.8
8%
Grasimi 9.2g
15%
Glucide 10g
4%
Proteine 8.1g
9%

CZE% Tagliatelle cu ciuperci si sos alb pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Tagliatelle cu ciuperci si sos alb pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
8%
Grasimi:
15%
Glucide:
4%
Proteine:
9%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tagliatelle cu ciuperci si sos alb pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Ciuperci, 275g
  • Tagliatelle, paste fainoase cu ou, Divella, 120g
  • Unt 65%, Milli, 39g
  • Cascaval, 166g
  • Smantana 12% grasime, Albalact, 130g
  • Lapte 1.5%, Zuzu, 200ml

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se calesc ciupercile tocate in 30 grame unt, se sareaza, se pipereaza; dupa ce apa lasata scade aproape total se iau de pe foc.

Se unge o tava cu restul de unt (eu am folosit o forma de chec), se adauga pastele, apoi ciupercile si, la final, un amestec obtinut din smantana, 100 g cascaval si lapte.

Se introduce tava in cuptorul incins la 180 grade.

Cu 5 minute inainte de a scoate tava, se presara restul de cascaval ras.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: