Mancaruri: Tocanita de ceapa cu carne de curcan
Maxim 6049 kb
- 03 Mar 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tocanita de ceapa cu carne de curcan
- Discuţie reteta Tocanita de ceapa cu carne de curcan
- carne, tocanita, ceapa, curcaniaurt natural in stil grecesc 10%
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tocanita de ceapa cu carne de curcan", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 9%Calorii 182.5kcal
- 15%Grăsimi 9.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 3%Carbohidraţi 7.2g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 23%Proteine 20.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
9%
15%
3%
23%
CZE% Tocanita de ceapa cu carne de curcan pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tocanita de ceapa cu carne de curcan pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tocanita de ceapa cu carne de curcan pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Carne de curcan - 800 g
- Ceapa - 1000 g
- Ulei de masline - 10 ml
- Suc de rosii - 150 ml
- Sare, piper, boia de ardei
Mod de preparare
Ceapa tocata mare se aseaza intr-un vas antiaderent. Se adauga uleiul de masline,o cescuta de supa, se acopera cu capac si se inabusa pe foc.
Carnea de curcan portionata se fierbe separat, spumuindu-se. Apoi bucatile de carne se aduga peste ceapa, impreuna cu o alta cana de supa, rezultata in urma fierberii. Se fierb impreuna la foc mic cca 10 minute, dupa care se adauga sarea, piperul, boiaua de ardei si sucul de rosii, lasandu-se pe foc, fara capac cca 5 minute.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!