Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Dulciuri: Tort de mere cu frisca de casa

  • Tort de mere cu frisca de casa

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tort de mere cu frisca de casa", din categoria "Dulciuri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 9%Calorii 185.7kcal
  • 10%Grăsimi 6g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 13%Carbohidraţi 31.3g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 2%Proteine 2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 185.7
9%
Grasimi 6g
10%
Glucide 31.3g
13%
Proteine 2g
2%

CZE% Tort de mere cu frisca de casa pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Tort de mere cu frisca de casa pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
9%
Grasimi:
10%
Glucide:
13%
Proteine:
2%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tort de mere cu frisca de casa pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Informaţii

 

ALUAT : - faina alba - 170 g

                - zahar tos – 230 g

                - oua - 250 g (5 bucati)

                - zahar vanilinat - 8 g

                - coaja de lamaie - 7 g

 

BAZA : - mere  - 1483 g (8-9 mere)

              - zahar tos - 338

              - unt Mili 65% - 50g

              - dulceata cirese - 143 g

 

 

FRISCA: - smantana 32% - 435 g

                - zahar pudra – 40 g

                - zahar vanilinat - 8 g

                - lapte de vaca integral – 117 g

 

Descrierea producător

 

 

BAZA : Se unge o tava rotunda cu jumatate din cantitatea de unt, apoi se pudreaza cu zahar. Merele se curata de coaja, se golesc de casuta semintelor cu dispozitivul special si se aseaza in tava cu putina distanta intre ele. Se umplu cu dulceata de cirese. Se presara cu zaharul tos. Deasupra se aseaza restul de unt taiat in bucati mici. Se da tava la cuptor timp de 30-40 minute, pana se inmoaie merele, iar zaharul si dulceata incep sa se caramelizeze usor.

ALUATUL : Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, zaharul vanilinat, coaja de lamaie si faina. Se amesteca usor si se toarna peste merele deja caramelizate. Se da tava din nou la cuptor pentru inca 20-25 minute. Tortul se scoate din tava cat este inca fierbinte, prin rasturnare, astfel incat merele sa ramana la suprafata. Se lasa sa se raceasca foarte bine si apoi se imbraca in frisca.

FRISCA:

Smantana rece se bate (cu mixerul), subtiindu-se treptat cu lapte, pana capata consistenta dorita. Se adauga zaharul pudra si zaharul vanilinat si se mixeaza pana cand se omogenizeaza complet.

 

 

Păreri despre aliment

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: