Mancaruri: Varza scazuta cu ceafa afumata, mayya
Maxim 6049 kb
- 23 Oct 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Varza scazuta cu ceafa afumata
- Discuţie reteta Varza scazuta cu ceafa afumata, mayya
- varza, ceafa, ceafa afumata, mancare, varza scazuta
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Varza scazuta cu ceafa afumata, mayya", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 92kcal
- 10%Grăsimi 6.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 2%Sodiu 36.5mg
- 3%Carbohidraţi 6.1g
- 7%Fibre 1.9g
- 5%Zaharuri 2.4g
- 4%Proteine 3.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
10%
3%
4%
CZE% Varza scazuta cu ceafa afumata, mayya pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Varza scazuta cu ceafa afumata, mayya pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Varza scazuta cu ceafa afumata, mayya pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 870 g varza alba
- 400 rosii decojite in suc de rosii
- 250 g ceafa afumata carolli
- 260 ceapa alba
- 70 ml ulei fl.soarelui
- 70 g morcov crud
- 10 g marar, piper
- 2 cuburi knorr de legume, o lingurita cimbru
Mod de preparare
Am taiat varza fideluta dupa care am amestecat-o cu putina sare pentru a se inmuia si lasa sucul.
Ceapa am taiato solzisor, morcovul l-am dat prin razatoarea cu gauri mici si le-am calit impreuna cu uleiul si putin apa pana s-au inmuiat, apoi am adaugat ceafata afumata taiata cubulete, am pus o cana de apa calda peste si am lasat l-a inabusit pana a scazut de tot apa,apoi am adaugat varza, am mai pus o cana de apa si am lasat la fiert cam 20 minute cand varza era aproape fiarta am pus sucul de rosii, condimentele si am lasat la foc mic pana a scazut de tot apa.
Am obtinut 1700 g mancare de varza.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!