Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Varza traditionala poloneza

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Varza traditionala poloneza", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 69.8kcal
  • 9%Grăsimi 5.5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 4.1g
  • 10%Fibre 2.7g
  • -%Zaharuri -g
  • 0%Proteine 0.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.7 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 69.8
3%
Grasimi 5.5g
9%
Glucide 4.1g
2%
Proteine 0.4g
0%

CZE% Varza traditionala poloneza pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Varza traditionala poloneza pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
9%
Glucide:
2%
Proteine:
0%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Varza traditionala poloneza pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 1250g varza murata stoarsa
  • 100g untura gasca
  • 200g ciuperci deshidratate
  • 250g ceapa
  • 10g piper boabe
  • 3 frunze dafin

Mod de preparare

Se pun cateva ore ciupercile in apa rece. Se pot lasa peste noapte.

In reteta traditionala se foloseste cam 100g de ciuperci uscate la 500g de varza. Se pune la calit ceapa in untura si apoi varza tocata si ciupercile.

Apa de la ciuperci nu se arunca si se foloste la fiert mancarea.

Se pune si piperul si dafinul si se tine la foc pana fierbe.

A iesit cam 1850g de mancare care se poate folosi si ca garnitura

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: