Mancaruri: Vinete "parmigiana" by andra_aly
Maxim 6049 kb
- 04 Oct 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Vinete "parmigiana"
- Discuţie reteta Vinete "parmigiana" by andra_aly
- vinete, mancare
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Vinete "parmigiana" by andra_aly", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 93.4kcal
- 10%Grăsimi 6.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 3.6g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 7%Proteine 5.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
10%
2%
7%
CZE% Vinete "parmigiana" by andra_aly pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Vinete "parmigiana" by andra_aly pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Vinete "parmigiana" by andra_aly pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- ceapa
- usturoi
- vinete
- suc de rosii
- sare
- ulei de masline
- mozzarella
- parmezan
- busuioc
Mod de preparare
Am spalat vinetele, le-am taiat pe lung apoi le-am lasat in apa cam vreo 20 de minute.
Le-am lasat la scurs bine, apoi le-am presarat cu putina sare.
Intre timp am pregatit sosul: am calit ceapa si usturoiul in putin ulei de masline, dupa care am adaugat sucul de rosii si sare.
Am lasat sa fiarba cam 15 minute. Am stins focul si am adaugat busuiocul proaspat.
Am asezat in straturi totul in tava: intai putin sos, apoi un strat de vinete, inca un strat de sos, apoi un strat de mozzarella.
Peste mozzarella inca un strat de sos apoi altul de vinete. la sfarsit acoperim bine vinetele cu sos de rosii peste care presaram parmezanul.
Si sa nu uit: tava am uns-o cu putin ulei de masline si intre straturi am pus un strop de ulei. se lasa la cuptor cam 40-50 de minute. Acum depinde de cuptor
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!