Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Zacusca de casa by Adorama

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Zacusca de casa by Adorama", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 80kcal
  • 8%Grăsimi 5.1g
  • 0%Grăsimi saturate 0g
  • Grăsimi polinesaturate 0g
  • Grăsimi mononesaturate 0g
  •  Colesterol 0mg
  • 0%Sodiu 0mg
  • 3%Carbohidraţi 7g
  • 3%Fibre 0.9g
  • 1%Zaharuri 0.3g
  • 1%Proteine 1.3g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 80
4%
Grasimi 5.1g
8%
Glucide 7g
3%
Proteine 1.3g
1%

CZE% Zacusca de casa by Adorama pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Zacusca de casa by Adorama pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
8%
Glucide:
3%
Proteine:
1%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Zacusca de casa by Adorama pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

5 kg vinete, 10 kg ardei gras galben, 12 kg gogosari, 3 kg ceapa, 1,5 l ulei de floarea soarelui, 800 g pasta de rosii, sare, piper.

Mod de preparare

Mai intai se inmoaie ceapa intr-un lighean sau in alt vas mare, in uleiul incins, timp de 15-20 de minute. Apoi se toarna compozitia de zacusca facuta din legumele coapte pe o tabla la aragaz, decojite si stoarse. Cine doreste, le poate da prin masina de tocat carne. Vasul se lasa la foc potrivit spre mic, si se tot amesteca legumele sa nu se prinda de fund, pana cand uleiul incepe sa se vada la suprafata (fiertul zacustii dureaza cateva ore). Atunci se pune si pasta de tomate si se mai lasa sa fiarba inca 10-15 minute. Zacusca trebuie sa fie scazuta bine. La urma se pune sare si piper macinat dar si 20-30 de boabe de piper intregi. Compozitia se toarna fierbinte in borcane curate care se leaga imediat la gura si se pun intre mai multe pături sa stea 2-3 zile infasurate asa pana cand se racesc complet. In acest fel nu mai este nevoie sa fie fierte la bain-marie. Dupa aceea se duc la camara.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: