Mancaruri: Zacusca de fasole
Maxim 6049 kb
- 19 Sep 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Zacusca de fasole
- Discuţie reteta Zacusca de fasole
- fasole, zacusca
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Zacusca de fasole", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 12%Calorii 240.5kcal
- 28%Grăsimi 17.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 7%Carbohidraţi 15.8g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 6%Proteine 4.9g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
12%
28%
7%
6%
CZE% Zacusca de fasole pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Zacusca de fasole pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Zacusca de fasole pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
2 kg ceapa,1,5 kg morcovii,4 kg gogosari, 2 kg fasole uscata, 2 litri bulion,2 l ulei.
Mod de preparare
se coc gogosari si se curata,fasolea se fierbe.Se trece ceapa,morcovi,gogosari copti si fasolea fiarta la robotul de bucatarie(se trec pe rand fiecare nu toate la gramada)Se pune intr-o oala mai mare uleiul apoi se adauga ceapa maruntita apoi morcovii,gogosari si fasolea apoi bulionu si se lasa la fiert,se condimenteaza dupa gust
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!