Seminte: Migdale crude, Orlando's
Maxim 6049 kb
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Păreri despre aliment
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: Migdalele sint renumite pentru continutul in vitamina E, minerale si acizi grasi omega 3, care previn bolile cardiovasculare. Recent, cercetatorii au descoperit un nou beneficiu al migdalelor: substantele probiotice. Specialistii ne sfatuiesc sa mincam migdale crude, in nici un caz prajite. Deoarece, prin prajire, in migdale se formeaza o substanta nociva, numita acrilamida. Acrilamida - este o substanţă puternic oxidantă, mutagenă şi neurotoxică, rezultată din: AMIDON (făină, cartofi) + ULEI ÎNCINS → t ºC > 120 => ACRILAMIDA
Nu mi-a plăcut: Aportul mare caloric e un dezavantaj, de aceea nu consum mai mult de 15-20 de grame/zi (15-20 de midgale crude)
01.12.2010, ora 11:49