Mancaruri: Budinca cu branza si mandarine a la Raluca
Maxim 6049 kb
- 20 Jun 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Budinca cu branza si mandarine
- Discuţie reteta Budinca cu branza si mandarine a la Raluca
- branza, budinca, mandarine
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Budinca cu branza si mandarine a la Raluca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 84kcal
- 2%Grăsimi 1.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 9.6mg
- 0%Sodiu 9.6mg
- 5%Carbohidraţi 11.2g
- 2%Fibre 0.5g
- 14%Zaharuri 6.9g
- 7%Proteine 6.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
2%
5%
7%
CZE% Budinca cu branza si mandarine a la Raluca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Budinca cu branza si mandarine a la Raluca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Budinca cu branza si mandarine a la Raluca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 250 g branza slaba de vaca Milli
- 250 g branza de vaca Lacteea 0.2%
- 40 g smantana Milli 12%
- 130 g lapte batut Milli 2%
- 100g ou de gaina
- 600 g compot mandarine
- 8 g gelatina instant
Au iesit 1.3 kg de budinca.
Mod de preparare
Compozitia de branza se face ca la cheesecake: ouale, laptele batut, smantana si branza se amesteca cu mixerul.
Intr-un vas termorezistent se toarna jumatate din compozitie, se pun jumatate din mandarine, se toarna si restul compozitiei si se da la cuptor 30 min.
Dupa ce se scoate din cuptor se orneaza cu restul de mandarine, se prepara jeleul cu gelatina si sucul din compot, se toarna peste fructe si se lasa sa se raceasca.
Se da la frigider 5-6 ore.
Se serveste rece.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!