Mancaruri: Budinca de cocos, cu sirop de agave
Maxim 6049 kb
- 25 Sep 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Budinca de cocos, cu sirop de agave
- Discuţie reteta Budinca de cocos, cu sirop de agave
- budinca, cocos, agave
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Budinca de cocos, cu sirop de agave", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 85.5kcal
- 2%Grăsimi 1.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 4%Sodiu 84.9mg
- 6%Carbohidraţi 15.2g
- 1%Fibre 0.3g
- -%Zaharuri -g
- 3%Proteine 2.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
2%
6%
3%
CZE% Budinca de cocos, cu sirop de agave pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Budinca de cocos, cu sirop de agave pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Budinca de cocos, cu sirop de agave pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- budinca, cu crema din nuca de cocos, amestec/mix, instant - 40 gr
- apa plata - 70 ml
- lapte semidegresat 1,5% grasime - 430 ml
- sirop de agave Bio 100% organic - 25 ml
Mod de preparare
- Laptele se amesteca cu apa.
- Praful de budinca se amesteca intr-un vas cu 4 linguri de lapte+apa, pana se dizolva complet.
- Restul de lapte+apa se pune pe foc, cand da in clocot se adauga budinca dizolvata si se amesteca continuu, ca sa nu se formeze cocolase.
- Se fierbe la foc mic 2-3 minute.
- Se stinge focul. Budinca se amesteca cu siropul de agave.
- Viitoarea forma pentru budinca se clateste cu apa rece.
- Budinca se varsa in forma si se lasa la racit.
- Dupa 5-6 ore se rastoarna si poate fi servita.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!