Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Budinca de cocos, cu sirop de agave

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Budinca de cocos, cu sirop de agave", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 85.5kcal
  • 2%Grăsimi 1.5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 4%Sodiu 84.9mg
  • 6%Carbohidraţi 15.2g
  • 1%Fibre 0.3g
  • -%Zaharuri -g
  • 3%Proteine 2.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 85.5
4%
Grasimi 1.5g
2%
Glucide 15.2g
6%
Proteine 2.7g
3%

CZE% Budinca de cocos, cu sirop de agave pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Budinca de cocos, cu sirop de agave pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
2%
Glucide:
6%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Budinca de cocos, cu sirop de agave pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Laptele se amesteca cu apa.
  2. Praful de budinca se amesteca intr-un vas cu 4 linguri de lapte+apa, pana se dizolva complet.
  3. Restul de lapte+apa se pune pe foc, cand da in clocot se adauga budinca dizolvata si se amesteca continuu, ca sa nu se formeze cocolase.
  4. Se fierbe la foc mic 2-3 minute.
  5. Se stinge focul. Budinca se amesteca cu siropul de agave.
  6. Viitoarea forma pentru budinca se clateste cu apa rece.
  7. Budinca se varsa in forma si se lasa la racit.
  8. Dupa 5-6 ore se rastoarna si poate fi servita.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: