Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Buseuri cu spanac (cu oua de rata)

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Buseuri cu spanac (cu oua de rata)", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 70.2kcal
  • 6%Grăsimi 3.5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 3.9g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 7%Proteine 6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.7 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 70.2
4%
Grasimi 3.5g
6%
Glucide 3.9g
2%
Proteine 6g
7%

CZE% Buseuri cu spanac (cu oua de rata) pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Buseuri cu spanac (cu oua de rata) pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
6%
Glucide:
2%
Proteine:
7%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Buseuri cu spanac (cu oua de rata) pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 300 gr spanac congelat
  • 300 gr branza de vaci exquisa
  • 80 gr ceapa
  • 120 gr ardei capia
  • 3 oua de rata
  • 5 ml ulei de masline (pt uns tava)

Mod de preparare

Spanacul se dezgheata si se scurge de apa. Ceapa si ardeiul se taie cubulete. Se pun intr-un castron toate incredientale (spanacul, ouale, ceapa si ardeii maruntiti, branza de vaci) si se maesteca.

Se unge o tava cu putin ulei de masline si se varsa compozitia in ea. se lasa la cuptor 20-25 de min, pana se rumeneste.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: