Mancaruri: Cannelloni cu branza de vaci, "Slabuta"
Maxim 6049 kb
- 18 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Cannelloni cu branza de vaci, "Slabuta"
- Discuţie reteta Cannelloni cu branza de vaci, "Slabuta"
- branza, paste, branza vaca, branza vaci, cannelloni
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Cannelloni cu branza de vaci, "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 141.5kcal
- 7%Grăsimi 4.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 8%Sodiu 197.6mg
- 5%Carbohidraţi 12.2g
- 3%Fibre 0.7g
- 1%Zaharuri 0.6g
- 16%Proteine 14g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
7%
5%
16%
CZE% Cannelloni cu branza de vaci, "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Cannelloni cu branza de vaci, "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Cannelloni cu branza de vaci, "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Cannelonni din grau dur, Monte Castello, 250g
- Branza proaspata de vaca 2% grasime, InLac, 800g
- Ceapa verde, 20g
- Marar, 25g
- Sare de/pentru masa, 6g
- Oua proaspete, Tip, 212g
- Lapte de vaca pasteurizat 1,5% grasime, InLac, 200ml
- Cascaval 17% grasime, fara lactoza Oltermani, Valio, 130g
Mod de preparare
Cannelloni se fierb 3 minute in apa cu sare.
Se scurge apa si se clatesc cu apa rece, cu multa atentie ca sa nu se rupa.
Separat, se amesteca branza de vaci cu oua, sare, marar si ceapa tocata marunt.
Intr-un vas se toarna 100 ml lapte, se aseaza cannelloni umplute cu pasta de branza de vaci. Peste primul rand se presara jumatate din cascavalul razuit, iar se mai aranjeaza cannelloni, se toarna laptele si se presara cascavlul.
Se da la cuptor pentru 30 minute, la foc mediu.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!