Mancaruri: Cannelloni cu urda "Slabuta"
Maxim 6049 kb
- 13 Sep 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Cannelloni cu urda "Slabuta"
- Discuţie reteta Cannelloni cu urda "Slabuta"
- urda, cannelloni
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Cannelloni cu urda "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 105.3kcal
- 4%Grăsimi 2.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 8%Sodiu 180.5mg
- 6%Carbohidraţi 13.8g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 8%Proteine 7.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
4%
6%
8%
CZE% Cannelloni cu urda "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Cannelloni cu urda "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Cannelloni cu urda "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Cannelloni din faina din grau dur - 250g
- Urda - 250g
- Oua proaspete - 95g (2 bucati)
- Sare de/pentru masa - 6g (1 lingurita)
- Lapte pasteurizat 2,5% grasime - 100ml
- Apa plata - 100ml
- Cascaval 17% grasime, fara lactoza - 60g
- Marar - 60g
Mod de preparare
- Se pun 2 l apa intr-un vas, la fiert. Cand apa da in clocot, se adauga 1 lingurita sare si se amesteca foarte bine.
- Dupa ce sarea s-a dizolvat, se adauga cannellonni. Se fierb 4 minute.
- Se scurg de apa si se rastoarna pe un platou.
- Intr-un castron, urda se amesteca cu ouale, sarea si mararul tocat marunt.
- Laptele se amesteca cu apa.
- Se ia un vas (de preferat de teflon sau yena), se toarna 100 ml de amestec lapte si apa.
- Cannelloni se umplu cu pasta de urda si se aseaza unul langa celalalt in vas.
- Peste primul strat se presara jumatate din cascavalul razuit.
- Se aseaza al doilea strat de cannelloni umplute.
- Se toarna 100 ml lapte cu apa si se presara cascavalul razuit ramas.
- Se da la cuptor, pentru 20-25 minute.
- Cand sunt gata, se scot din cuptor, se lasa putin la racit, dupa, se pot servi.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!