Carne: Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, crud, prelucrat
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, crud, prelucrat", din categoria "Carne", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 104kcal
- 4%Grăsimi 2.73g
- 3%Grăsimi saturate 0.647g
- Grăsimi polinesaturate 0.491g
- Grăsimi mononesaturate 0.867g
- Colesterol 59mg
- 13%Sodiu 323mg
- 0%Carbohidraţi 0g
- 0%Fibre 0g
- 0%Zaharuri 0g
- 23%Proteine 19.75g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
4%
0%
23%
CZE% Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, crud, prelucrat pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, crud, prelucrat pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, crud, prelucrat pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Informaţii
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, crud, prelucrat"
Descrierea producător
Momentan nu există o descriere pentru "Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, crud, prelucrat"
Păreri despre aliment
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!