Mancaruri: Chec Loewe
Maxim 6049 kb
- 13 Feb 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Chec
- Discuţie reteta Chec Loewe
- desert, chec
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Chec Loewe", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 10%Calorii 194kcal
- 3%Grăsimi 2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 17%Carbohidraţi 40g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 5%Proteine 4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
10%
3%
17%
5%
CZE% Chec Loewe pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Chec Loewe pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Chec Loewe pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Stafide jumbo 50 gr
- prune uscate 50 gr
- oua - 3 buc~150 gr
- faina secara 50 gr
- fulgi de secara 50 gr
- tarate de grau 100 gr
- iaurt Jogobella light 1 buc=150 gr
- branza dietetica de vaci Covalact 10 gr
- pudra de roscove 25 gr
- Stevie lichida - indulcitor
Mod de preparare
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare
galbenusurile se bat cu mixerul impreuna cu iaurtul si branza eventual cu o picatura de esenta de rom si stevie lichida dupa gust
se adauga fructele uscate (prunele se toaca, stafidele se lasa intregi)
Se adauga compozitia cu galbenusuri si fructe peste albusurie spuma avand grija sa se opreasca o cantitate de 2-3 linguri pentru ornare
Se adauga faina de secara, taratele si fulgii de secara si un praf de copt
Se aseaza compozitia intr-o tava sau vas Jena in care s-a pus hartie de copt
Restul de compozitie ramasa se amesteca cu pudra de roscove si se toarna deasupra compozitiei din tava.
Se coace 35-40 minute la 200 de grade.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!