Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Chiftele din conopida si urda de oaie

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Chiftele din conopida si urda de oaie", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 5%Calorii 91.7kcal
  • 8%Grăsimi 4.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 23%Sodiu 561.8mg
  • 3%Carbohidraţi 7.9g
  • 17%Fibre 4.7g
  • 4%Zaharuri 1.9g
  • 7%Proteine 5.8g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 91.7
5%
Grasimi 4.7g
8%
Glucide 7.9g
3%
Proteine 5.8g
7%

CZE% Chiftele din conopida si urda de oaie pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Chiftele din conopida si urda de oaie pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
5%
Grasimi:
8%
Glucide:
3%
Proteine:
7%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Chiftele din conopida si urda de oaie pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Conopida fiarta: 597g
  • Urda de oaie: 200g
  • Ceapa verde: 37g
  • Marar: 8g
  • Patrunjel: 11g
  • Fulgi de drojdie inactiva: 10g
  • Tarate de psyllium: 20g
  • Sare: 1 lingurita
  • Ulei de masline: 2ml

Mod de preparare

Conopida fiarta in apa cu sare se toaca sau se zdrobeste cu furculita si se amesteca cu urda sfaramata, ceapa, mararul si patrunjelul tocate fin si restul de ingrediente.

Se incinge si se unge o tigaie de teflon cu putin ulei si se pun chiftelele formate din amestecul de mai sus, la foc mic, cu capac.

Se intorc pe cealalta parte cand sunt rumenite.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: