Mancaruri: Chiftele din conopida si urda de oaie
Maxim 6049 kb
- 12 Jun 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Chiftele din conopida si urda de oaie
- Discuţie reteta Chiftele din conopida si urda de oaie
- oaie, urda, chiftele, conopida, aperitiv
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Chiftele din conopida si urda de oaie", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 91.7kcal
- 8%Grăsimi 4.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 23%Sodiu 561.8mg
- 3%Carbohidraţi 7.9g
- 17%Fibre 4.7g
- 4%Zaharuri 1.9g
- 7%Proteine 5.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
8%
3%
7%
CZE% Chiftele din conopida si urda de oaie pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Chiftele din conopida si urda de oaie pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Chiftele din conopida si urda de oaie pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Conopida fiarta: 597g
- Urda de oaie: 200g
- Ceapa verde: 37g
- Marar: 8g
- Patrunjel: 11g
- Fulgi de drojdie inactiva: 10g
- Tarate de psyllium: 20g
- Sare: 1 lingurita
- Ulei de masline: 2ml
Mod de preparare
Conopida fiarta in apa cu sare se toaca sau se zdrobeste cu furculita si se amesteca cu urda sfaramata, ceapa, mararul si patrunjelul tocate fin si restul de ingrediente.
Se incinge si se unge o tigaie de teflon cu putin ulei si se pun chiftelele formate din amestecul de mai sus, la foc mic, cu capac.
Se intorc pe cealalta parte cand sunt rumenite.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!