Mancaruri: Chiftelute din carne de porc a la Slabuta
Maxim 6049 kb
- 20 Aug 2009Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Chiftele din carne de porc
- Discuţie reteta Chiftelute din carne de porc a la Slabuta
- piftele, chiftea, chiftele, chiftelute, chifteluta, chiftele de porc, piftele de porc
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Chiftelute din carne de porc a la Slabuta", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 10%Calorii 203.9kcal
- 18%Grăsimi 11.2g
- 0%Grăsimi saturate 0g
- Grăsimi polinesaturate 0g
- Grăsimi mononesaturate 0g
- Colesterol 87.1mg
- 44%Sodiu 1056.3mg
- 3%Carbohidraţi 6.2g
- 2%Fibre 0.5g
- 0%Zaharuri 0.2g
- 21%Proteine 18.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
10%
18%
3%
21%
CZE% Chiftelute din carne de porc a la Slabuta pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Chiftelute din carne de porc a la Slabuta pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Chiftelute din carne de porc a la Slabuta pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Ingrediente:
- carne de porc fara grasime pe ea 830 gr
- cartof, unul mediu 213 gr
- oua, 3 bucati
- paine, de 2 zile, 75 gr
- sare, jumatate de lingurita
- usturoi, jumatate de capatana
- ulei, pentru prajit, 4 linguri
Din aceste ingrediente am obtinut 26 de chiftele a cate 45 de gr fiecare.
Mod de preparare
Mod de preparare:
- Painea se inmoaie in putin apa
- Se dau prin masina de tocat toate ingredientele, mai putin ouale si uleiul.
- Apoi se aduga ouale, se amesteca bine
- Se incalzeste tigaia, se toarna ulei, si se prajesc chiftelele
- Dupa ce sunt gata, se pun intr-un castron, se toarna putina apa si se inabusa la foc mic, ca sa se mai degreseze.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!