Mancaruri: Ciorba de porc, VAmedeea
Maxim 6049 kb
- 11 Nov 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba de porc
- Discuţie reteta Ciorba de porc, VAmedeea
- supa, porc, ciorba
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de porc, VAmedeea", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 42.9kcal
- 4%Grăsimi 2.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 1.5g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 4%Proteine 3.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
4%
1%
4%
CZE% Ciorba de porc, VAmedeea pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba de porc, VAmedeea pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de porc, VAmedeea pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 272 g coasta de porc
- 260 g pulpa de porc fara os
- 100 g mazare verde congelata
- 45 g. telina frunze
- 140 g ardei gras galben
- 110 g morcov
- 175 g dovlecel
- 150 g ceapa
- 30 ml ulei extravirgin de masline
- 60 g ou
- 10 g patrunjel
- 60 g suc de rosii
- 20 ml zeama de lamaie
- condimente dupa gust
Mod de preparare
- se pune carnea la fiert si se spumeaza
- se strecoara bine zeama de la carne
- se pun in ea legumele si uleiul si se la fiert
- cand sunt aproape gata legumele se pun bucatile de carne, se mai lasa cateva clocote, se adauga sucul de rosii, se condimenteaza
- dupa 5 minute se adauga oul batut bine, se mai da intr-un clocot
- se opreste focul, se pune patrunjelul proaspat tocat
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!