Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ciorba de vacuta, danielaDa

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de vacuta, danielaDa", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 52.5kcal
  • 3%Grăsimi 1.8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 26.7mg
  • 1%Sodiu 26.1mg
  • 1%Carbohidraţi 3g
  • 2%Fibre 0.6g
  • 2%Zaharuri 0.8g
  • 7%Proteine 5.8g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.5 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 52.5
3%
Grasimi 1.8g
3%
Glucide 3g
1%
Proteine 5.8g
7%

CZE% Ciorba de vacuta, danielaDa pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ciorba de vacuta, danielaDa pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
3%
Glucide:
1%
Proteine:
7%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de vacuta, danielaDa pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • carne de vitel 1050g
  • morcov 270g
  • telina 190g
  • pastarnac 190g
  • ceapa 170g
  • cartof 260g
  • suc de rosii 350g
  • bors 500g
  • oua 112g

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert, se spumeaza, se adauga legumele. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga cartofii. Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga sucul de rosii. Se da intr-un clocot si dupa aceea se adauga si borsul. la final se drege cu ou

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
  1. salome

    Mi-a plăcut: Mi-a placut tot

    Nu mi-a plăcut: nu am ceva sa nu-mi placa

    07.02.2015, ora 19:47

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: