Mancaruri: Ciorba de varza cu smantana a la Chriselle
Maxim 6049 kb
- 01 Feb 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba de varza cu smantana
- Discuţie reteta Ciorba de varza cu smantana a la Chriselle
- varza, vita, supa, ciorba
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de varza cu smantana a la Chriselle", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 ml
- 2%Calorii 45kcal
- 3%Grăsimi 2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 4g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 3%Proteine 3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
3%
2%
3%
CZE% Ciorba de varza cu smantana a la Chriselle pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba de varza cu smantana a la Chriselle pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de varza cu smantana a la Chriselle pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 335 g carne de vita
- 1331 g varza
- 1 lingurita cimbru
- 1 lingurita boia de ardei
- 200 g ceapa
- 110 g morcovi
- 500 g pasta de tomate ecologica
- 300 g smantana slaba (18% grasime)
Mod de preparare
In 3 litrii de apa se pune carnea de vita taiata cubulete si se lasa sa fiarba. La fierbere se spumuieste, iar dupa 20 de min. de fiert se adauga varza taiata fideluta, cimbrul, boiaua, ceapa si morcovul. Cand varza este fiarta se adauga pasta de tomate si se mai lasa sa fiarba aprox. 10 min.
Se da oala la o parte de pe foc si dupa ce s-a mai racit un pic (in aprox. 5-10 min) se pune intr-un bol smantana peste care se toarna cu polonicul putin cate putin zeama din supa. Amestecam pana se omogenizeaza apoi turnam intreg continutul in oala mare.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!