Mancaruri: Ciorbita de dovlecei, Andrada
Maxim 6049 kb
- 14 Apr 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba de dovlecei
- Discuţie reteta Ciorbita de dovlecei, Andrada
- supa, ciorba, dovlecei
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorbita de dovlecei, Andrada", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 1%Calorii 23.1kcal
- 1%Grăsimi 0.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 28.5mg
- 2%Sodiu 41mg
- 1%Carbohidraţi 2.4g
- 3%Fibre 0.7g
- 2%Zaharuri 0.8g
- 2%Proteine 1.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
1%
1%
1%
2%
CZE% Ciorbita de dovlecei, Andrada pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorbita de dovlecei, Andrada pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorbita de dovlecei, Andrada pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Dovlecei-3 buc-675 g
- morcovi-2 buc-214 g
- telina radacina-70g
- ardei rosu gras-105 g
- ardei verde-67 g
- ceapa-186 g
- Apa =3500 ml
- chimen-2 g
- rozmarin-1 g
- bors Maggi-10 g
- suc lamaie 43 g
- oua(4 buc)-227 g
- patrunjel-3 g
- leustean- 5 g
- marar -10 g
- ---------------------
- 3370 g ciorbita
Mod de preparare
Se pune apa la fierte,se adauga legumele taiate cubulete: morcov, ceapa, telina si ardeii; cand sunt aproape fierti morcovii se adauga si dovleceii taiati cubulete cu coaja.
Se adauga condimentele si se lasa sa fiarba legumele.
Se drege ciorba cu 4 oua, zeama de lamaie si putin bors (mie imi place mai acrisor).
Se adauga si verdeata: mararul este obligatoriu pentru gust, patrunjelul si leusteanul sunt facultative.
Foarte buna si usoara!
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!