Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ciuperci umplute cu sunca si legume

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciuperci umplute cu sunca si legume", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 80kcal
  • 9%Grăsimi 5.5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 1%Carbohidraţi 3g
  • 1%Fibre 0.4g
  • 1%Zaharuri 0.6g
  • 7%Proteine 6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 80
4%
Grasimi 5.5g
9%
Glucide 3g
1%
Proteine 6g
7%

CZE% Ciuperci umplute cu sunca si legume pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ciuperci umplute cu sunca si legume pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
9%
Glucide:
1%
Proteine:
7%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciuperci umplute cu sunca si legume pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Pentru 450 g:

  • 210 g ciuperci
  • 70 g sunca praga
  • 25 g ardei
  • 25 g ceapa
  • 80 g rosii
  • 25 g telemea 19% Grasime
  • o lingura (~15g) ulei

Mod de preparare

Sunca de praga, ceapa si ardei se toaca marunt.

Coditele de ciuperci se taie si ele si se amesteca cu sunca, ceapa, ardeii si ulei.

Se umplu palariile de ciuperci cu acest amestec, deasupra se pune telemeaua taiata cubulete si feliile de rosii, taiate subtiri.

Se aseaza pe o tava si se da la cuptor ~30 minute.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: