Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Conopida cu branza de vaci si emmentaler

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Conopida cu branza de vaci si emmentaler", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 65kcal
  • 7%Grăsimi 4.4g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 3.9g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 3%Proteine 2.5g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.7 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 65
3%
Grasimi 4.4g
7%
Glucide 3.9g
2%
Proteine 2.5g
3%

CZE% Conopida cu branza de vaci si emmentaler pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Conopida cu branza de vaci si emmentaler pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
7%
Glucide:
2%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Conopida cu branza de vaci si emmentaler pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 1000g Conopida fiarta
  • 1 ou crud,integral,batut
  • 500g branza de vaci
  • 100g emmentaler ras
  • marar

Mod de preparare

Se fierbe conopida,se scurge de apa

Se pune branza de vaci frecata cu sare in tava, se aseaza conopida, se pune cascavalul ras deasupra si oul si se presara marar.

Se baga la cuptor pana prinde putina culoare.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: