Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Conopida gratinata / budinca de conopida

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Conopida gratinata / budinca de conopida", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 83.7kcal
  • 9%Grăsimi 5.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 5.4mg
  • 2%Sodiu 47.9mg
  • 2%Carbohidraţi 3.8g
  • 6%Fibre 1.7g
  • 3%Zaharuri 1.6g
  • 6%Proteine 4.9g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 83.7
4%
Grasimi 5.7g
9%
Glucide 3.8g
2%
Proteine 4.9g
6%

CZE% Conopida gratinata / budinca de conopida pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Conopida gratinata / budinca de conopida pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
9%
Glucide:
2%
Proteine:
6%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Conopida gratinata / budinca de conopida pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Pentru 2000g produs, deci 8-10 portii “zdravene”:

1300g conopida proaspata, 120g branza sarata (eventual mai uscata), 100g cascaval, 4 oua, 50g unt, 30g marar tocat marunt (“motul” unei legaturi) si o lingurita de piper.

Mod de preparare

Se pune conopida in apa cu sare, care clocoteste, cam 3 minute – sa nu fie moale! – si se scoate. Dupa ce se mai raceste se taie relativ marunt (am incercat in fasii de 1 cm grosime – care, bineinteles, se imprastie!).

Se bat albusurile, se adauga galbenusurile si branza rasa pe razatoarea mica, apoi mararul si piperul.

Se amesteca apoi compozitia de mai sus cu conopida taiata si se pune totul in tava unsa cu unt. Deasupra se presara cascavalul dat pe razatoarea mare.

Se lasa cam 20 de minute la cuptor, la foc potrivit spre mic.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: