Mancaruri: Cosulet de pangasius la cuptor a la Extasssy
Maxim 6049 kb
- 25 Sep 2009Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Cosulet de pangasus la cuptor a la Extasssy
- Discuţie reteta Cosulet de pangasius la cuptor a la Extasssy
- pangasius, pangasus la cuptor, pangasius la cuptor
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Cosulet de pangasius la cuptor a la Extasssy", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 74.3kcal
- 6%Grăsimi 3.9g
- 0%Grăsimi saturate 0g
- Grăsimi polinesaturate 0g
- Grăsimi mononesaturate 0g
- Colesterol 0mg
- 5%Sodiu 111.4mg
- 1%Carbohidraţi 1.5g
- 1%Fibre 0.3g
- 1%Zaharuri 0.3g
- 9%Proteine 8.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
6%
1%
9%
CZE% Cosulet de pangasius la cuptor a la Extasssy pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Cosulet de pangasius la cuptor a la Extasssy pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Cosulet de pangasius la cuptor a la Extasssy pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
INGREDIENTE:
- File natur de pangasus, Iglo, 150g
- Rosii, 30g
- Ardei (verde, congelat), 30g
- Condimente pentru carne de peste, fara adaos de sare, Exclusive, 5g
- Sare de masa, 0.6g
- Ulei de masline, 5ml
Mod de preparare
PREPARARE:
- Se ia o bucata de folie de aliminiu sau hartie cerata (15cmX15cm) in centrul careia se pune o lingurita de ulei de masline
- Se adauga legumele taiate felii si sarate
- Pestele se condimenteaza pe ambele parti si se pune peste legume
- Colturile foliei se ridica si se strang pentru a forma un cosulet
- Se pun intr-o tava si se dau la cuptor pentru 30-40 minute
Se servesc calde.
Un cosulet = o portie
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!