Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Crema tiramisu cu mascarpone a la Anqutz

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Crema tiramisu cu mascarpone a la Anqutz", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 15%Calorii 303kcal
  • 42%Grăsimi 26g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 4%Carbohidraţi 9.9g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 8%Proteine 7.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 303
15%
Grasimi 26g
42%
Glucide 9.9g
4%
Proteine 7.4g
8%

CZE% Crema tiramisu cu mascarpone a la Anqutz pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Crema tiramisu cu mascarpone a la Anqutz pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
15%
Grasimi:
42%
Glucide:
4%
Proteine:
8%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Crema tiramisu cu mascarpone a la Anqutz pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • * 250 de gr de mascarpone Lovilio
  • * 30 de gr de fructoza Real Quality
  • * 10 gr de cacao neagra
  • * 2 oua mari proaspete
  • * 3 ml esenta de rom Dr Oetker

Mod de preparare

Se separa ouale. Galbenusurile si fructoza se bat pana se topeste fructoza. Dupa aceea se incorporeaza cu mixerul mascarponele. Se da la frigider.

Se bat albusurile spuma. Se scoate compozitia din frigider si se incorporeaza in compozita pregatita in prealabil cu ajtorul unei linguri. Se pune esenta de rom, aprox 1/2 lingurita.

Se pune in cupe pt servit si cu ajutorul unei site se presara cacao pe deasupra. Se lasa la frigider cateva ore. Se serveste rece.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: