Mancaruri: Dovlecei umpluti cu urda si marar
Maxim 6049 kb
- 15 May 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Dovlecei umpluti cu urda si marar
- Discuţie reteta Dovlecei umpluti cu urda si marar
- marar, urda, dovlecei, mancare, aperitiv
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Dovlecei umpluti cu urda si marar", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 6%Calorii 125.6kcal
- 10%Grăsimi 6g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 6%Sodiu 144.8mg
- 2%Carbohidraţi 5.1g
- 3%Fibre 0.7g
- 2%Zaharuri 0.9g
- 15%Proteine 12.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
6%
10%
2%
15%
CZE% Dovlecei umpluti cu urda si marar pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Dovlecei umpluti cu urda si marar pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Dovlecei umpluti cu urda si marar pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Dovlecei: 400g
- Urda: 250g
- Crema de branza Exquisa, 0.2% grasime: 150g
- Telemea de vaca light Hochland: 50g
- Oua de prepelita: 8 bucati
- Cascaval Horezu: 79g
- Marar: 15g
- sare: 1/2 de lingurita
- piper: 2g
- ulei de masline: 2ml
Mod de preparare
Dovleceii se curata, se taie pe lung si se scoate cu o lingurita mijlocul cu seminte.
Se amesteca urda, crema de branza si telemeaua cu ouale batute, mararul tocat, sarea si piperul.
Se umplu dovleceii cu amestecul si se pun intr-o tava cu hartie de copt pe care s-a pulverizat ulei de masline. Se dau la cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute.
Se scoate tava, se presara peste dovlecei cascavalul ras si se mai lasa la cuptor, 5-10 minute, pana se topeste cascavalul.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!