Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Fasole batuta, mayya

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Fasole batuta, mayya", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 10%Calorii 203.2kcal
  • 16%Grăsimi 10g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 5%Sodiu 118mg
  • 9%Carbohidraţi 21g
  • 25%Fibre 7g
  • -%Zaharuri -g
  • 8%Proteine 7.3g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 203.2
10%
Grasimi 10g
16%
Glucide 21g
9%
Proteine 7.3g
8%

CZE% Fasole batuta, mayya pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Fasole batuta, mayya pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
10%
Grasimi:
16%
Glucide:
9%
Proteine:
8%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Fasole batuta, mayya pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

720 g fasole fiarta, 20 g usturoi, 100 g ceapa, 60 ml ulei floarea soarelui, 50 g bulion de casa fara zahar, 1 lingurita delikat, sare si piper.

Mod de preparare

Fasolea fiarta am pus-o in blender impreuna cu usturoiul,jumatate din cantitatea de ulei si o ceasca cu apa calda,am obtinut un piure consistent de fasole ..am condimentat cu sare si piper si am pus  o lingurita delikat legume.

Separat in tigaia de teflon am pus restul de cantitate de ulei cu ceapa si putina apa am lasat-o sa se inmoaie apoi am pus bulionul desfacut cu apa cand sosul a scazut am condimentat deasemenea cu sare si piper si am rasturnat sosul peste fasolea batuta.Am obtinut 940 g fasole.

 

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: