Mancaruri: Fursecuri simple cu migdale, Montignac
Maxim 6049 kb
- 28 Mar 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Fursecuri simple cu migdale, Montignac
- Discuţie reteta Fursecuri simple cu migdale, Montignac
- fursec, fursecuri
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Fursecuri simple cu migdale, Montignac", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 21%Calorii 421.3kcal
- 28%Grăsimi 17.6g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 25%Carbohidraţi 60.1g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 10%Proteine 8.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
21%
28%
25%
10%
CZE% Fursecuri simple cu migdale, Montignac pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Fursecuri simple cu migdale, Montignac pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Fursecuri simple cu migdale, Montignac pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
In total mi-au iesit 13 fursecuri. Dublati cantitatile daca doriti mai multe
- 25 gr margarina
- 5 grtarate fine de grau
- 58 gr faina integrala
- 30 gr fructoza
- 4ml esenta de vanilie, lamaie
- 10 ml ulei masline , o lingura
- 13 migdalr
- 5 gr scortisoara
Mod de preparare
Se topeste unutul/margarina si freaca cu zaharina pana se topeste. Se adauga uleiul si amesteca bine. Apoi esentele, taratele,faina si scortisoara si se amesteca bine bine. Iese un aluat lipicios. Cu mana data prin faina se fac bilute in palma , apoi se turtesc si se pun intr-o tava cu hartie de copt. In mijloc se pune cate o migdale si se preseaza. Se da la cuptorul incins cca 15 min. Se poate orna cu fructoza pudra
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!