Calorii iaurt cu topping portocale fruzu albalact
Ne pare rău, dar momentan nu există nici un aliment cu denumirea Calorii iaurt cu topping portocale fruzu albalact.
- Dacă doriţi să adăugaţi un aliment cu numele Calorii iaurt cu topping portocale fruzu albalact, accesaţi pagina de adăugare aliment.
- Dacă credeţi că Calorii iaurt cu topping portocale fruzu albalact era prezent, dar din diverse motive nu-l mai găsiţi, vă rugăm să ne contactaţi.
Alimente similare
De asemenea, va propunem să verificaţi şi următoarele alimente:
- Frozen Yogurt de Portocale (51 calorii)
- Topping de capsuni (254 calorii)
- Inghetata de iaurt, portocale si banane (71 calorii)
- Topping de ciocolata, Cassy (144 calorii)
- Suc de portocale (47 calorii)
- Topping, crema de nalba mare (322 calorii)
- Topping de caramel (252 calorii)
- Ulei, uz industrial, esenta de palmier (hidrogenata), pentru topping din frisca, facuta fara lapte (884 calorii)
- Topping din parmezan, fara grasime (370 calorii)
- Pizza, topping/umplutura de carne si legume, coca dospita, congelata, gatita (271 calorii)
- Pizza, topping/umplutura de carne si legume, coca obisnuita, congelata, gatita (276 calorii)
- Prajitura pentru cafea, cu scortisoara, topping-umplutura, preparata obisnuit, imbogatita (418 calorii)
- Prajitura pentru cafea, cu scortisoara, topping-umplutura, amestec (mix) uscat, preparata (318 calorii)
- Ulei, uz industrial, nuca de cocos (hidrogenata), pentru topping si inalbirea cremelor (880 calorii)
- Pizza, topping/umplutura de cascaval, coca dospita, congelata, gatita (260 calorii)
- Pizza, topping/umplutura de cascaval, coca obisnuita, congelata, gatita (268 calorii)
- Prajitura pentru cafea, cu scortisoara, topping-umplutura, amestec (mix) uscat (436 calorii)
- Fast Food, Pizza cu topping de cascaval, blat obisnuit, diametru 35 cm, Pizza Chain (264 calorii)
- Fast Food, Pizza cu topping de cascaval, blat gros, diametru 35 cm, Pizza Chain (272 calorii)
- Fast Food, Pizza cu topping de cascaval, blat subtire, diametru 35 cm, Pizza Chain (304 calorii)