Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Japoneze, AndraAle

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Japoneze, AndraAle", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 17%Calorii 348kcal
  • 13%Grăsimi 7.8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 16.8mg
  • 2%Sodiu 46.2mg
  • 25%Carbohidraţi 60.4g
  • 1%Fibre 0.3g
  • -%Zaharuri -g
  • 11%Proteine 9.6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 348
17%
Grasimi 7.8g
13%
Glucide 60.4g
25%
Proteine 9.6g
11%

CZE% Japoneze, AndraAle pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Japoneze, AndraAle pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
17%
Grasimi:
13%
Glucide:
25%
Proteine:
11%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Japoneze, AndraAle pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • faina alba: 1000 gr
  • unt: 100 gr
  • lapte; 600 gr
  • drojdie: 50 gr
  • sare: 2 lingurite
  • zahar: 2 lingurite

Mod de preparare

Se amesteca drojdia cu zaharul pana la lichefiere, se adauga 6-7 linguri de lapte cald si 2 linguri de faina. Se omogenizeaza si se lasa intr-un loc caldut, cateva minute, pana cand incepe drojdia sa actioneze (face basici). Faina se cerne intr-un bol, se amesteca cu sarea, se face loc la mijloc si se toarna maiaua (drojdia dospita). Se toarna restul de lapte caldut si se incepe framantatul. Dupa ce aluatul este omogen, se adauga untul topit, dar nu fierbinte, si se framanta pana la obtinerea unui aluat neted, nelipicios, care se aseaza intr-un vas uns cu o pelicula fina de ulei, se acopera (cu folie alimentara sau cu un prosop de bucatarie) si se aseaza la crescut intr-un loc caldut, pana isi dubleaza volumul (cam 30 de minute).
Aluatul deja crescut se rastoarna pe planul de lucru uns cu ulei. Se imparte aluatul in bucati cat mai egale, aproximativ de dimensiunea unui ou mai mare si se lucreaza fiecare bucata in parte. Se aseaza toate intr-o tava acoperita cu hartie de copt si se lasa sa mai creasca 20-30 de minute. Se incinge cuptorul la 180 de grade si se ung japonezele crescute cu ce prefera fiecare pentru finisat: galbenus de ou, ou batut, albus batut, lapte etc. Se pot presara si cu seminte. Se coc in cuptorul incins la 180 de grade Celsius pentru 25 de minute.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: