Mancaruri: Jeleu cu fructe (piersici, pere)
- 14 Sep 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Jeleu cu fructe (piersici, pere)
- Discuţie reteta Jeleu cu fructe (piersici, pere)
- fructe, piersici, jeleu, pere
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Jeleu cu fructe (piersici, pere)", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 41.4kcal
- 0%Grăsimi 0g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 4%Carbohidraţi 9.5g
- 4%Fibre 1.2g
- 10%Zaharuri 5g
- 2%Proteine 1.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
0%
4%
2%
CZE% Jeleu cu fructe (piersici, pere) pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Jeleu cu fructe (piersici, pere) pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Jeleu cu fructe (piersici, pere) pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Apa plata, 500ml
- Gelatina alimentara, 15gr
- Fructoza, NovaSweet, 35gr
- Piersici, 380gr
- Pere, 270gr
Mod de preparare
- Gelatina se pune in apa la inmuiat.
- Dupa 60 minute, vasul cu gelatina se pune la foc mic, amestecand continuu.
- Se adauga fructoza si se amesteca pana la dizolvare.
- Atentie! Gelatina nu se aduce la fierbere, in momentul in care s-a dizolvat se ia de pe foc.
- Se toarna intr-un vas si se pune deoparte la racit.
- In formele de jeleu, se aranjeaza feliile de fructe (piersici, pere).
- Cand gelatina s-a mai racit, se toarna deasupra fructelor si se da la frigider.
- Se serveste atunci cand gelatina s-a intarit.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!