Mancaruri: Lasagne fara aluat "Slabuta"
- 06 Mar 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Lasagne fara aluat
- Discuţie reteta Lasagne fara aluat "Slabuta"
- lasagna, lasagne, aluat
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Lasagne fara aluat "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 136.6kcal
- 10%Grăsimi 6.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 31.4mg
- 8%Sodiu 180mg
- 3%Carbohidraţi 6.3g
- 6%Fibre 1.7g
- 4%Zaharuri 1.9g
- 17%Proteine 15.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
10%
3%
17%
CZE% Lasagne fara aluat "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Lasagne fara aluat "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Lasagne fara aluat "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Ciuperci champignon crude, 2338g
- Cascaval 17% grasime, fara lactoza Oltermani, Valio, 130g
- Mozzarella de la Braviceni, BraviLacta, 250g
- Carne de porc, proaspata, prelucrata, spata, muschiulet, carne degresata, crud, 700g
- Ulei de masline extra virgin, Iberica, 6.6ml
- Patrunjel, proaspat, 40g
- Ou de gaina, integral, 300g
- Ceapa, 140g
- sare
- oregano, 1 lingurita
Mod de preparare
Toate ciupercile se spala bine si sa lasa la scurs.
Carnea se da prin masina de tocat.
Ciupercile se dau prin blender sau masina de tocat, se amesteca cu oua, patrunjel, sare.
Se tapeteaza 2 tavi cu hartie de copt.
Masa de ciuperci obtinuta se imparte in 2 si se rastoarna pe tavi, se niveleaza bine, in asa fel incat sa se obtina un "blat".
Se da la cuptor la foc mediu pentru 30 minute.
Se lasa deoparte la racit si inchegat.
Intre timp, se pune o tigaie pe foc, se toarna ulei de masline si ceapa taiata marunt.
Cand ceapa devine rumena, se adauga carnea tocata, se amesteca bine si se tine la foc mic 25 minute. Se sareaza si pipereaza.
Se impart "blaturile" in "felii" si se aseaza exact ca foile de lasagne intr-o tava.
Deasupra se pune mozzarella, carnea si putin oregano.
Se aseaza al doilea strat de foi, mozzarella si carne.
Ultimul strat se acopera de mozzarella, putina carne si oregano.
Se da la cuptor, la foc mediu, 30 minute.
Nota: Nu faceti mai mult de 3 nivele.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!