Mancaruri: Legume la tigaie in suc propriu
Maxim 6049 kb
- 29 Jan 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Legume la tigaie in suc propriu
- Discuţie reteta Legume la tigaie in suc propriu
- legume, post, sote, mancare
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Legume la tigaie in suc propriu", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 39.9kcal
- 1%Grăsimi 0.6g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 1%Sodiu 15.9mg
- 2%Carbohidraţi 5.8g
- 4%Fibre 1.2g
- 4%Zaharuri 1.9g
- 3%Proteine 3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
1%
2%
3%
CZE% Legume la tigaie in suc propriu pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Legume la tigaie in suc propriu pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Legume la tigaie in suc propriu pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 8 catei usturoi 23g
- ciuperci 340g
- morcov 265g
- dovlecel 505g
- rosii 400g
Mod de preparare
Punem la foc intr-o tigaie (wok) morcovii taiati rondele, usturoiul felii si ciupercile taiate in jumatate.
Cand s-au inmuiat acestea adaugam dovleceii taiati rondele si rosiile date la blender.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!