Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Mamaliga din faina de porumb, mayya

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mamaliga din faina de porumb, mayya", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 6%Calorii 112.6kcal
  • 1%Grăsimi 0.4g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 0mg
  • 10%Sodiu 233mg
  • 11%Carbohidraţi 25g
  • 2%Fibre 0.6g
  • 0%Zaharuri 0.2g
  • 2%Proteine 1.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 112.6
6%
Grasimi 0.4g
1%
Glucide 25g
11%
Proteine 1.7g
2%

CZE% Mamaliga din faina de porumb, mayya pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Mamaliga din faina de porumb, mayya pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
6%
Grasimi:
1%
Glucide:
11%
Proteine:
2%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mamaliga din faina de porumb, mayya pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

150 g faina din porumb (de tara), 500 ml apa, un praf de sare.

Mod de preparare

Se pune apa cu sare la fiert cand da in clocot,se pune faina in ploaie si se ameste bine cu telul, se lasa sa fiarba 15 20 minute amestecand incontinuu cu o lingura de lemn, cand este aproape gata se da focul tare pentru cateva secunde pentru a se desprinde mamaliguta mai usor.

am obtinut 500 g mamaliguta.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: