Mancaruri: Mamaliguta a la Mihanca
Maxim 6049 kb
- 26 Sep 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Mamaliga fiarta
- Discuţie reteta Mamaliguta a la Mihanca
- mamaliga
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mamaliguta a la Mihanca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 87kcal
- 0%Grăsimi 0.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 8%Carbohidraţi 18.8g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 3%Proteine 2.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
0%
8%
3%
CZE% Mamaliguta a la Mihanca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Mamaliguta a la Mihanca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mamaliguta a la Mihanca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
apa, sare, malai (148 g)
Mod de preparare
Se pune o lingurita de sare si apa intr-un ceaunel si se lasa la fiert.
Cand incepe apa sa fiarba apa, se adauga malaiul incet, amestecand in continuu cu melesteul.
Malai se adauga in functie de cum se doreste sa iasa mamaliguta(mai moale sau mai tare-mie imi place mai moale)
Se lasa la fiert cam 5 minute, din nou, in functie de densitate.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!