Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Mancare de ciuperci cu legume a la Mihaela

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mancare de ciuperci cu legume a la Mihaela", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 2%Calorii 37.2kcal
  • 4%Grăsimi 2.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 3.6g
  • 5%Fibre 1.4g
  • -%Zaharuri -g
  • 1%Proteine 0.8g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.4 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 37.2
2%
Grasimi 2.3g
4%
Glucide 3.6g
2%
Proteine 0.8g
1%

CZE% Mancare de ciuperci cu legume a la Mihaela pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Mancare de ciuperci cu legume a la Mihaela pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
2%
Grasimi:
4%
Glucide:
2%
Proteine:
1%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mancare de ciuperci cu legume a la Mihaela pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 250 g ciuperci champignon
  • 70 g ceapa verde - 2 fire mai mari
  • 270g rosii - o rosie mare
  • 61 g masline naturale - 21 bucati
  • 25 g tarhon frunze - o legatura
  • 0.5 g ardei iute uscat

Mod de preparare

Se taie ciupercile si ceapa si se pun in tigaia de teflon pana lasa apa, apoi se adauga rosia taiata, se scot samburii de la masline si se adauga in tigaie feliate, iar tarhonul si ardeiul iute se pun dupa ce se inchide focul.

Se poate servi cu iaurt sau ca garnitura la friptura.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: